Man gaat op date met vrouw, maar dan stuurt hij haar per ongeluk DIT bericht: «Ik vertrok meteen»

Een vrouw vertelt in een TikTok-video hoe ze onlangs op weg was naar een date toen ze een bericht kreeg van de man in kwestie. Dat bericht was echter voor een vriend van hem bedoeld en was behoorlijk ongepast...

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De TikTokster, ene Molly, leerde online een man kennen en sprak ermee af. Toen ze aangekomen was en haar auto parkeerde, kreeg ze een bericht van de man. «Ik ben aan het wachten op een trut», klonk het. De man had meteen door dat hij het bericht, dat voor een vriend bedoeld was, per ongeluk naar haar gestuurd had. «Oh nee, ik maakte een grapje dat voor een vriend bedoeld was», probeerde hij zijn flater recht te zetten.

Rode vlag

Molly was gedegouteerd door het bericht en keerde meteen huiswaarts. «Om eerlijk te zijn heb ik geen zin meer in deze date. Ik vind het niet oké om een vrouw zo te noemen, ook al is het maar om te lachen. Ik beschouw zoiets als een ‘rode vlag’», antwoordde ze op hem.

Aandringen

Achteraf excuseerde de man zich nog meermaals en accepteerde Molly zijn excuses. Maar een tijdje later bleef hij aandringen om alsnog met haar af te spreken waardoor Molly zich genoodzaakt voelde om hem te blokkeren.

Hopelijk lesje geleerd

De TikTok-video ging viraal en werd al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Haar volgers begrijpen haar reactie maar al te goed. «Goed dat je hem op die manier antwoordde. Hopelijk heeft hij er iets uit geleerd», «Mannen zeggen zo’n onbeschofte dingen over vrouwen tegen hun vrienden», en «Je hebt zelfs nog te vriendelijk gereageerd», klinkt het onder meer in de reacties.