Man onder vuur nadat hij het op DEZE manier uitmaakt met zijn vriendin (video)

Een vrouw werd onlangs op wel heel bizarre wijze gedumpt door haar vriend. Ze deelde zijn ‘uitmaakbericht’ op TikTok, waar haar volgers al even verbaasd opkeken als zijzelf.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw had totaal niet zien aankomen dat haar vriend een punt achter hun relatie wilde zetten. Ze kreeg een bericht van hem waarin hij begint over hoe leuk hij haar vindt. «Ik werd verliefd op je. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, maar het gebeurde gewoon. Ik vind je geweldig, je hebt een prachtige persoonlijkheid en ik hou van je lach. Die is zo schattig. Ik hou van je bruine ogen. In de zon zien ze er lichter uit en blinken ze een beetje», schrijft hij.

Plottwist

De man gaat nog even door met zijn mooie woorden en bewondering voor haar. De allerlaatste zin komt dan ook als een complete verrassing. En niet bepaald een aangename. «Maar ik kan niet bij je blijven, want je bent mijn type niet», klinkt het.

Met gevoelens spelen

De vrouw deelde het bericht op TikTok. «Ik ben behoorlijk in de war op dit moment», zucht ze erbij. Haar volgers steunen haar en begrijpen de ommekeer ook niet goed. «Wat? Dat zag ik niet aankomen», «Ik zou mijn smartphone in de zee gooien», «Waarom doet hij zoiets?», en «Wat was zijn bedoeling? Hij wilde je gewoon pijn doen», klinkt het onder meer in de reacties.