Man ontdekt dat verloofde ‘vreemdgaat’, maar zijn verrassende reactie ontroert het internet (video)

Een Britse man heeft zich ontpopt tot internetheld door zijn reactie op een prank van zijn verloofde. Die had hem proberen te doen geloven dat ze hem aan het bedriegen was. In plaats van achterdochtig of razend te reageren, verraste de man iedereen met zijn lieve reactie en ging zo viraal.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Er gaat momenteel een trend of challenge rond op TikTok waarbij je je partner door een ‘verkeerd geadresseerd’ berichtje doet geloven dat je een affaire hebt. . De clou is om de reactie van je lief te filmen wanneer die het ‘ongelukkige’ berichtje leest, en dat filmpje vervolgens online te plaatsen.

TikTok-influencer Monica sprong mee op de kar en stuurde haar verloofde Sam het beruchte berichtje. «Hij gaat weg. Je kan nu langskomen.», kreeg Sam te lezen op zijn telefoon. Sam reageerde tot ieders verbazing echter niet met achterdocht of woede, maar op een heel lieve manier. In de plaats van aan te nemen dat zijn verloofde hem ontrouw was, dacht Sam dat Monica een verrassingsfeestje aan het organiseren was. Sam stormde naar boven om haar daarmee te confronteren. «Ben je van plan een laat verrassingsfeestje te organiseren voor mijn verjaardag?», vraagt hij.

Viraal op TikTok

Monica, die op dat moment besefte dat haar plan gefaald was, reageerde al lachend: «Nee, je verjaardag was meer dan een maand geleden.» «Het is nooit te laat om het te vieren, toch?» antwoordde Sam lief. «Ik weet dat je dat van plan was», zegt hij nog vlug voor hij weer uit de deur liep.

De TikTok ging meteen viraal en Sam werd geprezen voor zijn «onschuldige» en «schattige» reactie. Andere gebruikers zijn er echter van overtuigd dat Sam doorhad dat het om de TikTok-trend ging en dat hij Monica eigenlijk terug wou pakken door te doen alsof hij van niets wist. En dat heeft opgeleverd: «Nu moet ik dus een feestje organiseren», schrijft Monica in het onderschrift van de clip.