Model schaamt zich dood wanneer buren klagen over haar seksgeluiden: «Ik kan nooit meer buitenkomen»

Een Britse vrouw kreeg onlangs een briefje van de buren waarin stond dat ze niet opgezet waren met het feit dat ze «dierenseks» moesten aanhoren. De vrouw deelde het tafereel op TikTok, waar zowat iedereen in een deuk lag.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Amber O'Donnell keek onlangs toe hoe haar vriend in ontbloot bovenlichaam het gras afreed. Ze raakte opgewonden en sleurde hem de slaapkamer in voor een potje seks. Ze vergat echter dat het raam nog openstond waardoor haar buren ongewild meeluisterden.

Dierenseks

Na hun vrijpartij gingen ze de deur uit en toen ze terug thuis kwamen, lag er een briefje voor de deur. «Als je nog eens dierenseks hebt in het midden van de dag, sluit dan alsjeblieft je verdomde ramen!», viel er te lezen. «Ik zakte door de grond van schaamte», legt Amber uit in Daily Star. «Het ergste is dat ik niet weet welke buur het was, dus nu durf ik niemand meer aanspreken uit schrik voor gênante gesprekken», klinkt het.

Plaatsvervangende schaamte

Ze deelde het hilarische tafereel op TikTok, waar het inmiddels al meer dan één miljoen keer bekeken werd. «Het is officieel: ik kan nooit meer buitenkomen», titelde ze de video. Haar volgers voelen de plaatsvervangende schaamte. Sommigen maakten zelfs een gelijkaardige situatie mee. «Hahaha, briljant!», «Oh mijn God, ik zou me doodschamen», «Hadden ze dan liever dat je het ’s nachts deed?», «Ach, je kan het maar gehad hebben», en «Mijn buren hebben ooit de politie gebeld. Het was zo gênant. Door mijn geschreeuw dachten ze dat ik vermoord werd», lezen we onder meer in de reacties.