OEPS. Vrouw vraagt kapper om ‘curtain bangs’, maar schaamt zich dood voor resultaat (video)

Naar de kapper gaan is altijd een beetje spannend: zal je naar buiten lopen met je gedroomde kapsel of zal je voor de komend maanden een pet moeten dragen omdat je nieuwe snit gewoon te gênant is? Het idee alleen al lijkt ons pure horror, maar het overkwam een 25-jarige vrouw uit Nieuw-Zeeland. Ze deelde haar verhaal op TikTok.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In de video is te zien hoe Deanna Woodfield haar voorhoofd met haar handen verborgen houdt. Terwijl legt ze uit dat ze nog nooit zo’n verschrikkelijke ervaring heeft gehad bij de kapper. Wanneer ze haar nieuwe kapsel onthult zegt ze onmiddellijk: «Wat is dit? Ik weet niet wat ik moet doen. Het is zo verschrikkelijk.»

Deanna durfde niet eens tegen haar kapper te zeggen dat ze haar nieuwe coiffure lelijk vond: «Ik zei gewoon bedankt en ben de zaak uitgewandeld.» Terwijl Deanna haar verhaal uit de doeken doet, valt het op dat ze niet eens weet of ze nu eigenlijk moet lachen of huilen.

In een tweede TikTok-filmpje laat Deanna zien hoe een andere kapster haar wél curtain bangs geeft. «Het is nog steeds niet helemaal wat ik wil, maar het is al een pak beter. Nu moet ik gewoon laten uitgroeien.»