Ophef over geïrriteerde influencer die video probeert te maken in metrostation: «Moeten mensen dan stoppen voor jou?»

Een Britse influencer krijgt heel wat kritiek op een video waarin ze betreurt dat mensen voor haar camera lopen terwijl ze poseert in een metrostation. «Waar moeten ze dan lopen, op de sporen?!», wordt er verontwaardigd gereageerd.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Antonia Freya Lydia wilde onlangs een artistieke video maken waarin ze poseert voor een trein in de Londense metro. Ze had echter onderschat hoeveel mensen er daar passeren, dus liep er voortdurend volk in haar beeld. Haar rollende ogen spreken boekdelen over wat ze daarvan vindt. Ze deelde een ‘achter de schermen’-video op TikTok. «Zou je één seconde kunnen wachten, meneer?», schrijft ze erbij.

Publieke ruimte

De beelden gingen met meer dan 6 miljoen views viraal, maar de meerderheid van haar volgers fronst de wenkbrauwen. «Euhm, het is de Londense metro...», «Wat had je verwacht? Moeten mensen dan stoppen voor jou?», «Influencer denkt dat de wereld rond haar draait», «Het is een publieke ruimte, dus waarom maak je je kwaad?», «Waar moeten ze dan lopen, op de sporen?!», lezen we onder meer in de reacties.