Ophef over outfit van bruidsmeisjes op huwelijk: «Ongepast en lelijk!» (foto)

Op je huwelijk wil je er uiteraard op je best uitzien en als het even kan, denken je bruidsmeisjes daar hetzelfde over. Volgens heel wat mensen zijn de twee bruidsmeisjes in onderstaande video daar allerminst in geslaagd...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De beelden dateren van twee weken geleden, toen een Franse vrouw, Laura Lempika, in het huwelijksbootje stapte. Vol trots toont ze haar trouwkleed aan haar vriendinnen en bruidsmeisjes, die hun ogen niet kunnen geloven.

Met de aandacht lopen

In de reacties wordt er echter vooral gesproken over de twee bruidsmeisjes die een doorzichtige jurk dragen met daaronder iets wat lijkt op zwemkleding. De meeste mensen hebben hun bedenkingen bij die outfit. «De pamperjurken van de bruidsmeisje zijn nogal, euhm, apart», «Mensen doen echt alles voor wat aandacht», «Waarom hebben die twee bruidsmeisjes zwemkleding aan?», «Alle aandacht zou naar de bruid moeten gaan. De kleedjes van de bruidsmeisjes zijn ongepast, lelijk en stelen de show om de verkeerde redenen», «Ik vind dat de bruid er fantastisch uitziet! De andere twee lijken wel van een nachtclub of pool party te komen», en «De bruidsmeisjes hebben het verpest», lezen we onder meer in de reacties.