Piepkleine bikini van SHEIN zorgt voor verbazing: «Ik zou doodsbang zijn om dit te dragen!» (foto)

Een bikini van SHEIN zorgt voor geestige reacties op sociale media. Mensen kunnen maar niet geloven hoe je het exemplaar ‘veilig’ zou kunnen dragen. «Ik zou alles er daar beneden niet in krijgen», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het gaat om een opvallend kleine bikini met ruitmotief die voor 4 euro te koop is in de Chinese online winkelketen SHEIN. Een Ierse TikTokster vond het ontwerp zo merkwaardig dat ze haar verbazing deelde met haar volgers. «Ik was aan het rondkijken bij SHEIN en kwam de meest angstaanjagende bikini die ik ooit gezien heb tegen. Als volslanke vrouw zou ik doodsbang zijn om dit te dragen. Maar zelfs al was ik zo slank als die vrouw, dan nog zou ik schrik hebben dat alles eruit zou vallen», vertelt ze in een video.

Gefronste wenkbrauwen

Ook haar volgers kunnen hun ogen amper geloven. «Eén verkeerde beweging en iedereen ziet alles», «Je moet het bovenstukje al gaan vastplakken om te voorkomen dat alles komt piepen», en «Ik zou alles er daar beneden niet in krijgen», luidt het. Toch krijgt de bikini op de webshop van SHEIN een gemiddelde score van 4,78 op 5. Verschillende kopers zijn erg tevreden over de kwaliteit ervan en geven aan dat ze zich er sexy in voelen.