Review van hoog uitgesneden bodysuit gaat viraal: «Ik zou niet vooroverbuigen als je het draagt» (foto)

Een bodysuit van de Chinese online winkelketen SHEIN krijgt heel wat hilarische reviews, voornamelijk door het feit dat de outfit zo strak zit daar beneden. «Ik zou doodsbang zijn om te gaan zitten», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Het gaat om een hoog uitgesneden bodysuit met dinosaurusmotief die voor 4 euro verkocht wordt door de online kledingwinkel SHEIN. Het ontwerp is behoorlijk smal naar beneden toe, wat mensen doet vermoeden dat het pijnlijk moet zijn om te dragen.

Geen scheetjes

Dat valt blijkbaar best wel mee, want de bodysuit krijgt een score van 4,89 op 5. De reviews zijn lovend, al wordt er ook heel wat afgelachen. «Het kostte minder dan 9 euro en ik wilde het uitproberen met een ‘echt’ lichaam. Ik raad aan om niet snel voorover te buigen, net zoals je beter niet te veel beweegt als je het draagt. Mooie stof. Ik zou doodsbang zijn om te gaan zitten als ik het aanheb. Je kan er ook best geen scheetjes in laten», lezen we onder meer. Die review kreeg overigens meer dan 300 likes, wat erg veel is voor een kledingstuk in een (online) winkel.

Sexy

Anderen vinden het een mooi ontwerp, al zouden ze het ook niet meteen overal dragen. «Ik heb het gekocht als fopcadeau. Ik weet niet of ik het iemand zou aanraden om echt aan te doen haha», «Dit is veel hoger uitgesneden dan het eruitziet op de foto’s. Het is wel erg sexy», en «Heel mooie bodysuit. Het is alleen wat bloot daar beneden. Ik zal het moeten aanpassen als ik het echt wil dragen», klinkt het ook.