SCHATTIG. Baby-olifantje speelt ‘kiekeboe’ en het is hartverwarmend (video)

Tijdens deze duistere, koude, regenachtige en mistroostige dagen kunnen we allemaal wel een glimlach gebruiken. En deze baby-olifant die heel schattig in de camera kijkt, deelt er gratis en voor niets uit.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De Sheldrick Wildlife Trust, een organisatie die olifantenweesjes redt en opnieuw inburgert in Kenya, deelde de video met enkel de woorden ‘Peekaboo’ en een olifantenemoji erbij. Het was genoeg om het internet te laten ontploffen. Op 24 uur tijd kon de video 76 duizend views vergaren op Twitter, samen met duizend likes en retweets. Om maar te zeggen: de kleine olifant viel in de smaak.

Kleine olifant, grote slurf

Op de video is een piepkleine olifant met een grote slurf en gigantische ogen te zien. Over zijn rug is een rood dekentje gewikkeld. Het kleine dier maakt piepende geluidjes en toont zelfverzekerd zijn mooiste glimlach. De video duurt slechts 13 seconden, maar dat is niet erg: dat betekent simpelweg dat je de video maar liefst zo’n 4,5 keer op 1 minuut kunt bekijken. Of nog beter: zo’n 270 keer op een uur. Niemand heeft nog een boiler nodig met dit schattige, hartverwarmende, filmpje.