Studente naar huis gestuurd wegens ‘ongepaste’ outfit: «Het probleem is dat het doorzichtig is!» (foto)

Een Amerikaanse studente werd onlangs op de vingers getikt omwille van haar outfit. Zelf ziet ze het probleem niet, en ook haar volgers reageren verdeeld op de kwestie...

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De vrouw, ene Renee, studeert cosmetologie aan het Aveda Instituut. Onlangs kreeg de 22-jarige blondine op de hogeschool te horen dat haar outfit ongepast was. Ze begreep er niets van en kaartte de kwestie aan bij haar TikTok-volgers. «Ze zijn gewoon jaloers dat ik knapper ben dan hen, want deze outfit is niet ongepast. Ik ben volledig bedekt en draag zelfs panty’s», schrijft ze erbij.

Gemengde reacties

De video, waarin ze de bewuste outfit toont, zorgt voor gemengde reacties. «Het enige probleem is dat het een beetje doorzichtig is», «Mooi, maar niet voor school. Daar moet je studeren en je kan amper bewegen zonder dat het kleedje omhoog kruipt», en «Het is volledig doorschijnend, kom op!», klinkt het in het kamp van de tegenstanders. Anderen vinden de kritiek onterecht. «Ik begrijp er niets van. Dit is toch niet doorzichtig? Ze is netjes gekleed», «Het is toch een bescheiden outfit? Met een hoge halslijn enzovoort...», en «Hoezo? Dit kan echt niet. Werkelijk alles is bedekt», lezen we ook.

Niet te doorschijnend

In een vervolgfilmpje reageert ze op het feit dat haar outfit te doorzichtig zou zijn. «Het is enkel onderaan doorzichtig als ik mijn benen spreid. Voor de rest kan je mijn ondergoed niet zien», verduidelijkt ze.