Vrouw betast Disneyland-personage, maar die kan daar écht niet mee lachen (video)

Een TikTok-filmpje waarin een bezoekster van Disneyland een personage betast, is viraal gegaan. De man maakte haar duidelijk dat wat ze deed ongepast was. «Er zijn hier kinderen», klinkt het.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Op de beelden zien we hoe een vrouw in Disneyland kennismaakt met een personage dat zich verkleed heeft als Gaston uit ‘Belle en het Beest’. De vrouw legt haar handen op de borst van de man, vermoedelijk om een grappige foto uit te lokken. De man stapt meteen uit zijn rol en geeft aan dat ze weg moet gaan. Eerst denkt ze dat hij voor de grap zo reageert, maar even later beseft ze dat het menens is. «Er zijn hier kinderen», fulmineert hij.

Niet schattig

De TikTokker die het filmpje deelde, geeft vervolgens commentaar op het incident. «Wees alsjeblieft niet zo iemand. Als je personages lastigvalt, spelen ze zelden of nooit mee. Ze vinden het niet schattig of zo. Je wil toch zelf ook niet dat een wildvreemde je aanraakt? Die personages willen jou en je familie gewoon een leuke tijd bezorgen», legt hij uit.

Verontwaardiging

Zijn volgers zijn het volledig eens met de reactie van de man. «Goed dat Gaston zo reageerde, want er keken ongetwijfeld kinderen mee. Hij laat zien hoe je moet reageren als iemand je op ongepaste wijze aanraakt», «Het duurde echt lang voor ze besefte dat wat ze deed niet oké was», en «Wat had ze dan verwacht dat er zou gebeuren?», klinkt het onder meer in de reacties.