Vrouw choqueert strandgangers met tatoeage op haar achterwerk: «Mijn mond viel open» (foto)

Een Oekraïense vrouw trok op een strand de aandacht met een tattoo van een swastika op haar achterwerk. Na klachten van enkele mensen moest ze het strand verlaten.

Pexels
View post on Twitter
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het opvallende tafereel speelde zich onlangs af op een strand aan de Zwarte Zee in de Oekraïense havenstad Odessa. Een vrouw wandelde het strand op in bikini en had kennelijk een tatoeage van een swastika op haar achterwerk. Daarnaast leek ze ook een tattoo van Adolf Hitler op haar rechterhand te hebben.

Gedegouteerd

Enkele strandgangers waren gechoqueerd door de bizarre verschijning. «Net als iedereen viel mijn mond open toen ik haar tatoeages zag», vertelt een getuige aan Daily Star. Volgens dezelfde getuige moest de vrouw het strand verlaten nadat verschillende mensen hun ongenoegen hadden geuit.

Misdrijf

Nazi-propaganda is verboden en wordt beschouwd als een misdrijf waarop in Oekraïne een maximale celstraf van vijf jaar staat.

View post on Twitter

WTF

meer WTF

Spotlight

Gasverbruik Vlaamse gezinnen tot 22 procent lager dan vorig jaar

Het gasverbruik van Vlaamse gezinnen daalde de afgelopen wintermaanden opnieuw fors in vergelijking met vorig jaar, tot ruim -22,5 procent in februari. Ook het elektriciteitsverbruik lag 3,5 tot 6,5 procent lager dan in de winter van 2021-2022. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius, op basis van anonieme gegevens van de digitale meters.

meer Spotlight