Vrouw filmt hoe man haar borsten betast op het vliegtuig: «Ik wist niet wat ik moest doen» (video)

Een Amerikaanse vrouw had donderdag een erg nare ervaring op het vliegtuig. Ze werd betast door een man die achter haar zat. Ze deelde een video van het incident op TikTok.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De 18-jarige vrouw nam gisteren met haar familie het vliegtuig naar Californië. Ze zat aan het raam en leunde op de armleuning. Vlak voor het vliegtuig opsteeg, voelde ze plots een hand dat haar arm en borst aanraakte. Ze nam haar smartphone en filmde het. Toen ze haar arm wegtrok, stopte hij ermee. «De man was rond de 50 à 60 jaar. Ik voelde me zo ongemakkelijk. Ik wist niet wat ik moest doen», vertelt ze in een TikTok-video.

Rustig blijven

Vervolgens stond ze recht en confronteerde ze de man met wat hij zonet gedaan had. Ze toonde de videobeelden aan de passagiers en het vliegtuigpersoneel. «Maar de stewardessen zeiden dat ik moest gaan zitten en stil moest zijn», klinkt het.

Verontwaardiging

De video werd intussen al meer dan 500.000 keer bekeken op TikTok. Heel wat mensen reageren erg verontwaardigd. «Vreselijk dat je dit moest meemaken», «Ik zou zijn hand gebroken hebben», en «Je moet dit aangeven bij de politie», klinkt het onder meer.