Vrouw in fitness beseft pas achteraf dat haar legging doorzichtig is: «Ik wist het écht niet!» (video)

Een Amerikaanse vrouw schaamde zich onlangs dood toen ze de videobeelden zag van haar fitnesstraining. Ze droeg een legging maar wist niet dat die zo doorschijnend was...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Kendell, filmt zichzelf regelmatig in de fitness om haar trainingen achteraf met haar TikTok-volgers te delen. Onlangs kocht ze een nieuwe legging en droeg ze die tijdens haar trainingssessie op de leg press. Toen ze gedaan had en rechtstond, was haar achterwerk echter volledig te zien door haar legging.

Sceptische volgers

Ze deelde de geestige beelden op TikTok, waar ze inmiddels al bijna 2 miljoen keer bekeken werden. «Draag geen doorzichtige legging in de fitness. Niemand zei er iets over!», schrijft ze erbij. Heel wat volgers vermoeden echter dat het een bewuste actie was. «Ik ben er 1000% zeker van dit je dit opzettelijk deed», «Hoe kon je dat nu niet weten?!» en «Je wist het maar al te goed», wordt er gereageerd. «Grappig dat mensen dit denken. Ik weet niet hoeveel duidelijker ik kan zijn. Ik wist het écht niet», antwoordt Kendell daarop. «Ik ga vaak naar de fitness en het laatste dat ik doe is letten op wat mensen aanhebben», en «Eerlijk gezegd ben ik meer onder de indruk van het gewicht dat je aankan. Doe zo voort!», klinkt het ook nog in de reacties.