Vrouw in fitness betrapt collega die foto van haar achterwerk maakt: «Ik walg van hem!» (video)

Een Amerikaanse fitnesscoach heeft een video gedeeld waarin te zien is hoe een collega een foto maakt van haar achterwerk. Intussen werkt de vrouw niet meer in de fitness. «Ik wilde niet meer in zijn buurt komen», klinkt het.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De 25-jarige vrouw, ene Dani, filmde zichzelf een tijdje geleden terwijl ze aan het trainen was in de fitness. Een mannelijke collega wandelde achter haar voorbij, maar stopte even en maakte beelden van haar achterwerk. Toen ze merkte dat hij achter haar stond, stopte ze met trainen en zei ze dat hij op beeld stond. «Ik voelde me ongemakkelijk omdat ik wist dat hij achter mij stond, maar ik wist toen nog niet dat hij beelden van me had gemaakt», vertelt ze in een TikTok-video.

Ontslag genomen

Toen ze de video bekeek, zag ze wat de man achter haar had uitgespookt. Ze stuurde de video naar haar baas, die haar verzekerde dat hij er alles aan zou doen om zich opnieuw goed te voelen op het werk. Hij bood wel zijn excuses aan, maar uiteindelijk stopte Dani toch met werken daar. «Ik heb nooit aangestuurd op zijn ontslag. Voor zover ik weet, is hij daar nog een tijdje blijven werken. Ik ben er wel vertrokken, niet alleen door dat incident, maar tevens door andere omstandigheden. Ik wilde niet meer in zijn buurt komen. Hij gedroeg zich altijd flirterig bij mij, ik walgde ervan», klinkt het.