Vrouw in fitness sprakeloos wanneer getrouwde man DIT vraagt: «Waar haalt hij het lef vandaan?!» (video)

Een Amerikaanse vrouw werd onlangs in de fitness aangesproken door een getrouwde man. Hij deed haar echter zo’n bizar voorstel dat de vrouw de beelden van het gesprek deelde. «Wow, dit was PIJNLIJK!», klinkt het in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De vrouw, ene Jess die in Californië woont, filmt haar trainingen in de fitness regelmatig. Ook onlangs, toen een man haar sportoefeningen onderbrak. Hij legde uit dat hij wist dat ze een dertiger was en dat ze een zoontje heeft. Vervolgens geeft hij mee dat hij getrouwd is, maar graag met haar eens een pizza zou willen gaan eten. Jess kijkt hem met grote ogen aan. «Ik ben er vrij zeker van dat je vrouw daar niet akkoord mee zou zijn, maar ik waardeer dat je eerlijk bent», antwoordt ze.

Speciale band

De man geeft echter niet op. «Getrouwd zijn is leuk, maar soms heb je iemand nodig met wie je een speciale connectie hebt», probeert hij haar te overtuigen. «Pas op dat we het geloof in mannen en de mensheid niet verliezen. Getrouwd zijn en niet weten wat onze mannen aan het doen zijn in de fitness, daar houden we niet van», aldus Jess.

Ongemakkelijk

Inmiddels werden de beelden al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Jess geeft ter conclusie nog wat raad mee aan alle mannen. «Onderbreek niemand tijdens hun training, versier geen vrouwen als je getrouwd bent (dat spreekt voor zich), en ten slotte: leer de signalen, want ik voelde me de hele tijd zichtbaar ongemakkelijk en toch bleef hij doorgaan. Ik maak geen gezinnen kapot en al zeker niet voor een zielige pizza, haha», klinkt het.

Verontwaardiging

Ook haar volgers kunnen hun ogen en oren amper geloven. «Waar haalt hij het lef vandaan?!», «Euhm, pizza?!», «Zijn vrouw moet dit te weten komen!», «Wow, dit was PIJNLIJK!», «Toen hij vroeg of ze zijn vrouw wilde leren kennen...», en «Het feit dat hij gewoon bleef doorratelen», wordt er verbaasd gereageerd.