Vrouw gechoqueerd wanneer Tinderdate DIT meebrengt: «Ik wist niet of ik moest huilen of weglopen»

Een vrouw heeft een wel heel vreemde Tinderdate gehad. Op een bepaald moment haalde haar date een glazen flesje boven waarin iets heel dierbaars, maar voor de vrouw heel bizars, zat.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De vrouw doet haar verhaal anoniem op Reddit. Ze vertelt dat ze onlangs een man leerde kennen via Tinder. Na een fijne kennismaking besloten ze om voor het eerst met elkaar af te spreken. De vrouw nodigde hem bij haar thuis uit voor een barbecue.

Glazen flesje

Verrassend genoeg had de man zijn eigen eten bij en deelde hij dat niet met de vrouw. Maar het was vooral het glazen flesje waarmee hij de hele tijd speelde dat de aandacht van de vrouw trok. «Het was ongeveer vijf centimeter lang met een kurk erop. Er zat zwart poeder in. Ik dacht eerst dat het drugs was of zo», klinkt het.

Altijd bij zich

De man zag dat ze gefascineerd was door het flesje en legde uit wat het was. «Hij zei: ‘ik wil je graag kennis laten maken met mijn moeder’. In het flesje zaten dus de assen van zijn moeder en hij vertelde dat hij haar overal met zich mee nam. Ik wist niet of ik moest huilen of weglopen», aldus de vrouw.

Geen tweede date

Nadat de man klaar was met eten en doorging, stuurde hij haar in een bericht dat hij een tweede date zeker zag zitten. «Hij zei: ‘mijn moeder vond je leuk. Ik kan niet wachten om je opnieuw te zien’», schrijft ze. De vrouw was echter minder enthousiast om verder te daten en hield het uiteindelijk bij die eerste date.