Vrouw geeft haters die vinden dat ze «te dik is voor een bikini» lik op stuk (video)

Een Britse TikTokster heeft haar haters op briljante wijze van repliek gediend. Ze krijgt immers vaak te horen dat ze zeker nooit in bikini moet poseren omdat ze «te dik» is. Wel, dat spoorde haar aan om het juist wél te doen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Olivia Nicole Duffin is een 21-jarige vrouw uit Manchester die op een jaar tijd meer dan 3 miljoen volgers aantrok. Dat deed ze onder meer door te praten over mode en verzorgingsproducten. Tussen haar volgers zitten echter ook heel wat haters die ongepaste reacties plaatsen. Zo krijgt ze regelmatig te horen dat mensen haar dik vinden en «dat ze best nooit in bikini poseert» omdat dat gênant zou zijn.

Gedurfd antwoord

De jonge vrouw liet zich echter niet doen door de ongepaste kritiek en deelde een video waarin ze eerst een badjas draagt en vervolgens in bikini te zien is. «Er is niets mis met iets waar je je aan kan vasthouden», knipoogt ze erbij.

Bewondering

Haar video ging viraal en werd inmiddels al meer dan 500.000 keer bekeken. Ze krijgt enorm veel bewondering voor haar gedurfde actie. «Je bent prachtig zoals je bent. Verander nooit voor iemand of iets», «Ik moet jouw zelfvertrouwen hebben», «Mijn mond viel letterlijk open. Je bent beeldschoon», «Ik heb exact dezelfde lichaamsbouw, dus ik weet hoe het voelt. Goed bezig!», en «Je bent perfect zoals je bent», klinkt het onder meer in de reacties.