Vrouw getuigt over akelige ervaring tijdens nachtje uit: «Ik weet dat zoveel vrouwen dit meemaken»

Een TikTokster vertelt in een video hoe zij en een vriendin nipt ontsnapten aan een mogelijke ontvoering of erger. Ze doet haar verhaal om andere vrouwen te waarschuwen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De vrouw, ene Alli, ging onlangs met een vriendin naar een danscafé. Op een bepaald moment bood een man haar een drankje aan, maar ze bedankte ervoor. Later op de avond amuseerden de twee vrouwen zich te pletter op de dansvloer tot dezelfde man en een vriend van hem een drankje in hun handen duwden.

De vriendin van Alli begon meteen te drinken, maar iets in haar hield Alli tegen om hetzelfde te doen. «In plaats van het op te drinken, duwde ik het drankje terug in zijn handen en zei ik dat hij het moest opdrinken. Hij weigerde en bleef zeggen dat het voor mij was. Dat was duidelijk genoeg, dus nam ik het drankje af van mijn vriendin, trok haar mee naar buiten en zei dat we ons uit de voeten moesten maken», vertelt ze in een TikTok-video.

Strompelende vriendin

De mannen bleven hen achtervolgen, maar Alli duwde hen weg. Op dat moment merkte ze dat haar vriendin zich vreemd begon te gedragen. «Even daarvoor was ze nog aan het dansen en plots strompelde ze en kon ze geen deftige zin meer uitspreken», klinkt het. Nu was het helemaal duidelijk dat de mannen iets in hun drankje hadden gedaan.

Ze bestelden een Uber en geraakten gelukkig veilig thuis. «Maar ik weet dat er zoveel vrouwen zijn die dat geluk niet hebben, dus wees alstublieft op je hoede en vertrouw altijd op je intuïtie. Als iets niet juist voelt, dan is het dat niet», besluit ze.

Herkenbaar

Haar video ging viraal en werd intussen al meer dan 5 miljoen keer bekeken. «Dit breekt mijn hart. Gelukkig volgde je je buikgevoel», «Je redde je eigen leven en dat van je vriendin», en «Ik ken geen enkele vrouw die een gelijkaardig verhaal nooit heeft meegemaakt. Ik ben blij dat alles oké is met je», klinkt het onder meer in de reacties.