Vrouw krijgt kritiek van winkelbediende op outfit: «Je mag hier niet vrijwel naakt rondlopen» (foto)

Een Britse vrouw kreeg onlangs in een supermarkt commentaar op haar outfit. Een winkelbediende vond dat die ongepast was en vroeg haar om de winkel te verlaten. Een woordvoerder van de winkelketen heeft intussen zijn excuses aangeboden aan de vrouw.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Jaiah uit Londen, was dinsdag aan het winkelen in de Britse supermarktketen ASDA toen ze plots door een winkelbediende aangesproken werd op haar outfit. De man zei dat ze «niet genoeg kleren aanhad, dat ze zichzelf niet respecteerde, dat ze vrijwel naakt was en dat ze zo niet in de winkel mocht rondlopen».

«Walgelijk gedrag»

De 22-jarige vrouw deelde een video van het moment - en van haar outfit - op Twitter en noemt het «walgelijk gedrag» van de winkelbediende. Haar volgers zijn het met haar eens dat haar outfit niet ongepast was. «Er is niets mis met je outfit. Die winkelbediende moet zijn houding dringend aanpassen», is de algemene teneur.

Excuses

Een woordvoerder van ASDA reageerde intussen op het bericht. «We zijn een onderzoek gestart naar dit incident. Het klopt niet wat die man zegt dat dat volgens ons beleid niet kan. We willen ons daarvoor excuseren», klinkt het.