Vrouw moet T-shirt aandoen in Disney World omdat personeel haar outfit ongepast vindt (foto)

Een vrouw werd onlangs in Disney World aangesproken op haar outfit. Volgens het personeel was die «ongepast». Ze kreeg een gratis T-shirt om aan te doen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Alyssa Schueller bezocht Disney World vorige week met haar ouders en haar zus. De 22-jarige vrouw droeg een los zwart topje waarbij haar buik gedeeltelijk zichtbaar was. Een medewerkster van Disney World vond die outfit niet gepast en sprak haar erover aan. Alyssa kreeg van de vrouw een gratis T-shirt van Disney World om erover aan te doen.

Dresscode

Disney World heeft een duidelijke dresscode. «Mensen die de kledingvoorschriften niet opvolgen, bijvoorbeeld door te veel huid te laten zien, kunnen de toegang geweigerd worden of gevraagd worden om het park te verlaten», klinkt het.

Kinderen

Alyssa maakte een video van het tafereel en deelde het op TikTok, waar het inmiddels al bijna vier miljoen keer bekeken werd. De meningen zijn verdeeld. «Met die outfit is niets verkeerd», «Misschien omdat er daar kinderen rondlopen die zoiets niet hoeven te zien?», en «Kinderen zien toch hetzelfde als ze naar een waterpark gaan?», klinkt het onder meer in de reacties.