Vrouw onder vuur wegens outfit in Disney World: «Ongepast in het bijzijn van kinderen!» (foto)

Een Amerikaans plussize model kreeg onlangs kritiek op de outfit die ze droeg in Disney World. Ze reageert daarop in een TikTok-video en krijgt heel wat steun van haar volgers.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Sam Paige is een influencer met zo’n 3 miljoen volgers op TikTok. Onlangs bezocht ze het bekende themapark Disney World in Florida en deelde ze enkele beelden ervan op TikTok. Sommigen hadden echter bedenkingen bij de outfit die ze droeg, een roos topje en een witte rok. «Waarom kleed je je zo ongepast in een themapark voor kinderen? Zo’n outfit draag je op een plek waar alleen volwassenen komen», werd er gereageerd.

Volslank

Het 27-jarige plussize model liet zich echter niet doen door het commentaar. «Deze opmerking is zo irritant, want het stoort je gewoon dat ik als volslanke vrouw deze outfit draag. Slanke vrouwen dragen nog kortere en minder verhullende outfits in themaparken. Bij sommigen kwam hun achterwerk zelfs letterlijk onder hun short uit. Maar het is ongepast want ik ben dik...», zucht ze.

Steun

Haar video werd al meer dan 100.000 keer bekeken en lokte vooral steunreacties uit. «Onvoorstelbaar. Je outfit was heel mooi!», «Ik was daar vorige week nog en zag veel blotere outfits dan dat», «Ik heb letterlijk vrouwen in bikini gezien in Disney World. Deze kritiek slaat op niets», en «Je was in Disney World, een park dat niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen bedoeld is. Draag gewoon datgene waarbij je je goed voelt», klinkt het onder meer in de reacties.