Vrouw ontdekt iets akeligs tijdens het douchen: «Je echtgenoot is een creep!»

Een vrouw merkte onlangs tijdens het douchen dat ze stiekem gefilmd werd door haar eigen man. Ze deelde haar verhaal op een forum en vroeg wat ze ermee moet doen. «Ik zou de politie erover inlichten», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De vrouw doet haar verhaal op Mumsnet. Ze woont samen met haar man en twee kinderen (5 en 2 jaar). Onlangs vroeg ze haar man om even op de kinderen te letten terwijl ze een douche nam.

Nieuwsgierig

Toen ze uit de douche kwam, zag ze dat de camera die ze gebruiken om hun schildpad in het oog te houden, op de douche gericht stond én aan het opnemen was. «Ik stond even stokstijf en wandelde vervolgens uit beeld. Ik was in shock. Ik kleedde me aan en vroeg aan mijn man om de camera-app van zijn telefoon te verwijderen. Hij hield zich van de domme en toen ik hem vroeg waarom hij me bespioneerde, antwoordde hij dat hij gewoon nieuwsgierig was naar wat ik in de douche deed», lezen we in Daily Record.

Politie

De vrouw vraagt zich af of ze niet overdreven gereageerd heeft. «Ik weet gewoon niet wat ik ervan moet denken. Wie bespioneert zijn eigen vrouw nu? Is het onredelijk van mij om me daarover boos te voelen?», vraagt ze.

Zowat iedereen begreep haar woede volkomen. «Ik zou razend zijn. Je echtgenoot is een creep. Ik zou niet meer met hem willen voortgaan. Mijn vertrouwen in hem zou geschonden zijn», «Dit is compleet onaanvaardbaar en griezelig», «Gedaan ermee. Die vent is een griezel. Wat hij deed, is illegaal», en «Eerlijk? Ik zou de politie erover inlichten. Ze kunnen zijn computer onderzoeken om te zien of hij het opgenomen of geüpload heeft», klinkt het onder meer in de reacties.