Vrouw ontdekt iets confronterends in badkamer van Tinderdate: «Wat moet ik doen?» (video)

Een Amerikaanse vrouw ging onlangs met een Tinderdate mee naar huis, maar toen ze in de badkamer een nare ontdekking deed, hoefde het niet meer voor haar...

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw had al vijf keer afgesproken met de man en besloot om deze keer mee naar hem thuis te gaan. Op een bepaald moment moest ze naar het toilet, maar toen ze op zoek ging naar toiletpapier trof ze enkele dingen aan die een alarmbelletje deden rinkelen.

Overspel

Zo vond ze in de badkamerkast een borstel met lange haren in en een zwangerschapstest. «Wat moet ik doen?», schrijft ze bij een TikTok-video van het tafereel.

Later kwam ze te weten dat de man een relatie had van zeven maanden. «Ik leerde haar kennen via één van zijn vrienden en vertelde haar alles. Nu zijn we vriendinnen en is hij weer vrijgezel», klinkt het.

Respect

De TikTok-video werd al meer dan acht miljoen keer bekeken. De meesten vinden het moedig van haar dat ze de vriendin op de hoogte gebracht heeft. «Dat is de reden waarom we altijd ‘naar het toilet’ gaan voor we iets met mannen doen», «Vrouwen beschermen vrouwen. Mooi van je om het haar te vertellen», en « Controleer altijd eerst de kasten», klinkt het onder meer in de reacties.