Vrouw ontvangt liefdesbrief, maar valt achterover als ze ziet van wie: «Wat moet ik nu doen?!» (video)

Een Britse vrouw geloofde haar ogen niet toen ze onlangs een liefdesbrief aan haar voordeur vond. Op zich niet speciaal, al is de persoon die hem schreef dat voor haar wel...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Bran Dese verliet onlangs een halfuurtje haar huis om boodschappen te gaan doen. Toen ze terug thuis kwam, trof ze een liefdesbrief aan die onder haar voordeur geschoven was. «Ik zou je graag beter leren kennen. Bel me als ook jij dat wil», viel er te lezen.

Paniek

De vrouw typte het telefoonnummer op haar smartphone en deed een schokkende ontdekking. «Hij komt van mijn buurman. Ik voel me zo ongemakkelijk nu. Hij heeft me in de gaten gehouden. Hij heeft gewacht tot ik mijn huis verliet. Wat moet ik nu doen?!», panikeert ze in een TikTok-video.

Deurbel met camera

De video werd inmiddels al meer dan 600.000 keer bekeken en levert heel wat hilariteit op. Sommigen geven haar ook een goeie tip. «Hahaha, ik ben er zeker van dat hij deze video nu ook gezien heeft», «Ik denk dat ik naar een ander land zou verhuizen», «Je bent zo grappig», en «Ik zou meteen een deurbel met camera aanschaffen», lezen we onder meer in de reacties.