Vrouw op vliegtuig gechoqueerd door WhatsAppgesprek van passagier naast haar: «Hij had het over mij!» (video)

Een vrouw zat op het vliegtuig naast een man die via WhatsApp een gesprek voerde met zijn vriendin. Tot haar verbazing typte hij enkele ongepaste dingen over haar.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Landen Ewing nam onlangs het vliegtuig naar Nashville. Naast haar zat een man, de enige in die stoelenrij. De man haalde zijn smartphone boven en begon via WhatsApp een gesprek met zijn vriendin. Landen las stiekem mee en zag dat zijn vriendin vroeg hoe de vlucht ging. «Hij antwoordde: ‘Te weinig plaats door die dikzak naast mij’. Hij had het over mij! En daarna zei zijn vriendin: ‘Haha, informeer haar over keto (een koolhydraat-arm dieet; red.)’. Waarop hij antwoordde: ‘Ik weet niet of we wel van de grond geraken’», vertelt ze.

Steun

De vrouw uitte haar ongenoegen over het tafereel in een TikTok-video. Die ging intussen viraal met meer dan 1 miljoen views. Heel wat volgers staken haar een hart onder de riem. «Waarschijnlijk is zijn vriendin onzeker en weet hij dat. En hij vond je wellicht aantrekkelijk», en «Je ziet er goed uit. Het lijkt erop dat hij vroeger al eens onder zijn voeten had gekregen van zijn vriendin. Dat had niets met jou te maken. Maar niet fijn dat je dat moest lezen», klinkt het onder meer.

Impact op onzekere mensen

Landen legt in een tweede video uit dat ze zich er uiteindelijk niet veel van aantrok, maar dat andere mensen het er moeilijker mee zouden kunnen hebben. «Mensen die onzeker zijn over hun lichaam kunnen zoiets een lange tijd meedragen. Wees voorzichtig met wat je zegt», besluit ze.