Vrouw past elegant kleedje, maar het bedekt haar borsten totaal niet: «Voor wie is dit gemaakt?!» (video)

Een vrouw bestelde onlangs een relatief dure jurk. Toen ze het kleedje aandeed, moest ze er wel iets onder dragen om ermee buiten te komen...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, die zich @shoppahollyc noemt op TikTok, bestelde een lichtgroene jurk van 215 euro bij de Britse online kledingwinkel Rat & Boa. Het kleedje heeft vooraan een behoorlijke uitsnijding, maar op papier zou het haar borsten netjes moeten wegwerken.

Niet achterstevoren aan

Dat was bij haar echter niet het geval, hoewel ze de kleinste maat besteld had. Ze verzekerde tevens dat ze het niet per ongeluk omgekeerd aan had. «Voor wie is dit gemaakt?! Is dit burlesque-achtig of zo? Moet ik enorme borsten hebben om dit te kunnen dragen?», vraagt ze zich af.

Op maat laten maken

Ze deelde het filmpje ervan op TikTok, waar het inmiddels al meer dan 10 miljoen keer bekeken werd. «Ik vind het kleedje heel mooi, maar het is het geld niet waard als je er een T-shirt onder moet dragen», «Dit zou ik meteen retourneren», «Misschien is het voor mannen?», en «Je kan het op maat laten maken. Het is heel gewaagd, maar ziet er leuk uit», lezen we onder meer in de reacties.