Vrouw toont handig trucje om voller decolleté te hebben: «Oh mijn God, bedankt!» (video)

Een Amerikaanse influencer onthult op TikTok hoe ze haar borsten er op een-twee-drie groter laat uitzien. Haar volgers zijn onder de indruk van het trucje, al zien sommigen al meteen de nadelen ervan in.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De vrouw, die zich op TikTok Lily noemt, toont haar decolleté op vier verschillende manieren. Eerst draagt ze gewoon een topje zonder beha. Vervolgens poseert ze met sportbeha, maar zonder vulling. Daarna toont ze zichzelf met push-upbeha én vulling. Het verschil met de eerste pose is echter niet echt groot te noemen. Maar dan komt het: dé truc is om de push-upbeha te vullen met twee sokken. Plots lijkt ze wel één of twee cups meer te hebben dan normaal.

Gemengde reacties

Het filmpje werd al meer dan 500.000 keer bekeken op TikTok, waar er verdeeld gereageerd wordt op de hack. «Oh mijn God, bedankt!», en «Je ziet er absoluut prachtig uit», klinkt het in het positieve kamp. Anderen zijn dan weer niet helemaal overtuigd. «Ik deed dit vroeger ook op de middelbare school. Het rekte mijn beha’s echter zo hard uit dat ik ze op den duur niet meer zonder sokken kon dragen», «Langs opzij ziet het er fake uit», en «Ik vind het jammer dat vrouwen denken dat ze er op een bepaalde manier uit moeten zien om mooi te zijn. Jullie zijn allemaal prachtig zoals jullie zijn en jullie hoeven zich niet te veranderen voor anderen», lezen we ook in de reacties.