Vrouw trekt aandacht met ‘blote billen’ in fitness: «Het duurde even voordat ik het besefte» (foto)

Een Amerikaanse vrouw had onlangs in de fitness heel wat bekijks door haar outfit. Die was immers zo vleeskleurig dat mensen dachten dat ze geen broek droeg...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Beth, droeg een witte T-shirt en een vleeskleurige legging. Ze merkte echter al gauw dat heel wat mensen haar met gefronste wenkbrauwen aankeken. Toen ze een filmpje ervan op TikTok plaatste, wist ze meteen waarom. «Ik was er echt zeker van dat je geen broek aanhad», werd er gereageerd.

Andere kleur

Ze deelde een gelijkaardig filmpje opnieuw, maar deze keer vroeg ze haar volgers om raad. «Zo erg is het niet, toch?», klonk het. De meeste volgers moesten haar echter ongelijk geven. «Het is wel degelijk zo erg», «Geen kritiek, maar doe alsjeblieft een broek aan met een andere kleur», «Meid, ik begon bijna te schreeuwen», «Het duurde langer dan een minuut voordat ik besefte dat je een broek droeg», «Ik vroeg me écht af waarom je met je blote billen in de fitness zat. Ik heb letterlijk tranen van het lachen», en «Ik heb dit meer dan tien keer terug moeten bekijken om te snappen wat er gaande was», lezen we in de reacties.