Vrouw verrast partner met opvallende sportoutfit, maar volgers zien maar één ding: «Ze zijn gewoonweg perfect!»

In een hilarische TikTok-video zien we hoe een Amerikaanse vrouw haar man verbluft met een bizar uitgesneden trainingsoutfit. Haar volgers kunnen echter niet naast haar «perfecte boezem» zien. «Ik ben er jaloers op!», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Hannah, kocht onlangs een kleurrijke fitnessoutfit die zo uit de jaren 80 zou kunnen komen. In het midden zit een grote uitsnijding waardoor haar boezem gedeeltelijk zichtbaar is. De bedoeling was dat manlief Paul achterover zou vallen van verbazing, en jawel: dat gebeurde ook. Vervolgens deelde ze de beelden op TikTok.

Borstvergroting

Daar werden ze inmiddels al meer dan 2,2 miljoen keer bekeken en werd er behoorlijk wat afgelachen. Heel wat volgers focusten in de reacties echter op haar «perfecte» borsten. Hannah legt uit dat ze vorig jaar een borstvergroting heeft ondergaan bij een dokter in Dallas. «Wacht, ik wist letterlijk totaal niet dat ze vals waren totdat ik je reactie las. Ze zien er zo natuurlijk uit!», wordt er verbijsterd gereageerd. «Ik wou dat ik zoveel vertrouwen had in een sportoutfit», «Oh mijn God, onvoorstelbaar hoe goed je boezem eruitziet!», «Ze zijn gewoonweg perfect!», en «Ik ben jaloers op hoe goed je borsten zitten!», klinkt het ook.