Vrouw wiens ene borst veel groter is dan de andere poseert in bikini: «Eindelijk iemand zoals mij!»

Een Braziliaanse vrouw krijgt heel wat respect van haar volgers omdat ze haar ongelijke borsten in bikini durft te tonen. «Zo blij dat dit eindelijk genormaliseerd wordt», is de algemene teneur in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In een wereld waarin mensen onder invloed van sociale media de perfectie proberen na te streven, is het nooit makkelijk om dingen te tonen die afwijken van de ‘norm’. TikTokster Milla trekt zich daar echter niets van aan en deelt regelmatig filmpjes waarin ze de nadruk legt op haar asymmetrische borsten. Onlangs nog poseerde ze in bikini voor de camera om haar ‘onvolmaaktheid’ in de kijker te zetten.

Herkenbaar

Haar openhartigheid kan op heel wat respect rekenen van haar volgers, zeker bij degenen die de ‘ongelijkheid’ herkennen. «Als iemand wiens ene borst groter is dan de andere maakt dit me erg blij en minder alleen», «Mijn grootste complex», «Eindelijk iemand die hetzelfde heeft als mij!», en «Zo blij dat dit eindelijk genormaliseerd wordt. Ik heb exact hetzelfde en ben er jarenlang enorm onzeker door geweest. Bedankt!», klinkt het positief in de reacties.