Vrouw wordt ziek van sperma: «Ik slikte het door, maar dat had ik beter niet gedaan»

Een Nederlandse vrouw heeft niet zo’n aangename ervaring beleefd toen ze haar vriend oraal plezierde. Ze voelde zich nadien behoorlijk beroerd en kwam haar bed anderhalve dag niet uit.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De anonieme vrouw, die zich Yade noemt, doet haar verhaal in het Nederlandse magazine LINDA. Ze legt uit dat zij en haar (toenmalige) vriend een tijdje geleden iets nieuws wilden proberen in de slaapkamer. «Hoewel ik hem regelmatig oraal bevredigde, kwam het nooit tot het punt van orgasme (in mijn mond). Vooral doordat we te ongeduldig waren en doorgingen naar het volgende. Maar op een warme zomeravond was ik vastberaden hem klaar te pijpen», steekt ze van wal.

Niet gewassen

De 28-jarige dame merkte echter al snel iets vreemds op. «Ik moet eerlijk bekennen dat zijn piemel niet zo schoon was. Het rook niet heel fris en er zat afscheiding onder zijn voorhuid. Ik moest mijn best doen om kokhalsneigingen te onderdrukken. Ik wilde hem niet shamen en zei er niets van. Na een paar minuten driftig op en neer te bewegen, kwam hij klaar. De lading die in mijn mond landde, was zuur. Ik dacht dat het normaal was, dit was immers de eerste keer dat ik dit deed. Ik slikte het door, maar dat had ik beter niet gedaan», vertelt ze.

Koud zweet

Een half uur later voelde ze dat er iets niet klopte. «Het viel me op dat mijn maag salto’s maakte en mijn darmen rommelde. Ik ben naar huis gegaan en heb daar vervolgens 36 uur lang ziek op bed gelegen. Naast regelmatige bezoekjes aan het toilet, kreeg ik ook last van koud zweet. Het voelde alsof ik (buik)griep had. Of het nu écht door zijn sperma kwam, weet ik niet. Maar ik heb daarna nooit meer zijn zaad geslikt», klinkt het.

Gênant

Intussen is het koppel niet meer samen. Ze heeft hem nooit verteld wat er precies gaande was. «Ik was het niet van plan. Inmiddels zijn we uit elkaar en ik weet zeker dat hij zou kunnen lachen om dit verhaal. Maar ik vind het gewoon écht beschamend voor ons beiden. (...) In andere relaties heb ik zeker nog wel geslikt. Na die eerste keer heb ik er ook nooit meer een reactie op gehad. Misschien lag het dan toch niet aan zijn zaad en was ik al ziek? Who knows?», besluit ze.