Werkneemster naar huis gestuurd wegens outfit: «Borsten hebben is niet illegaal!» (foto)

Een Amerikaanse vrouw mocht onlangs meteen weer huiswaarts toen haar baas haar outfit zag. Ze deelde de bewuste outfit op TikTok, waar haar volgers verdeeld reageren.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Uiteraard moet je op je werk een bepaalde dresscode respecteren, maar de vrouw uit onderstaande video weet nog steeds niet waarom haar outfit niet gepast zou zijn op haar werk. Ze droeg een - weliswaar diep gedecolleteerde - blouse en een zwarte broek op haar werk, maar mocht meteen weer opkrassen. «Ik werd op mijn werk naar huis gestuurd wegens deze outfit», klinkt het in een TikTok-video. «Zou ik mijn ontslag geven?», vraagt ze haar volgers.

Gemengde reacties

Die reageren massaal, al begreep niet iedereen haar verontwaardiging. «Wat een zever! Je ziet er goed én professioneel uit», «Borsten hebben is niet illegaal, dus naar huis gestuurd worden omdat je er hebt zou echt niet mogen», en «Er is niets mis met die outfit», lezen we in de reacties. Maar ook: «Je ziet er mooi uit, maar ik begrijp je baas wel. Misschien denkt hij dat er commentaar op gaat komen en wil hij dergelijke situaties vermijden», «Ik zou ook afgeleid zijn!», en «Knap, maar niet gepast voor op het werk. Als ik ging werken met zo’n decolleté waarbij mijn borsten er haast uit vallen, zou ik ook naar huis gestuurd worden», luidt het.

WTF

meer WTF

Spotlight

meer Spotlight