WTF. Deze koekjes kosten 150 euro per pak

Als het op koekjes aankomt, hebben we allemaal zo onze favorieten. De één verkiest ze chewy met chocolade, de ander heeft ze liever krokant met een laagje suiker en nog anderen kiezen voor een gezonde variant, al hebben we dat zelf nooit zo goed begrepen. Maar een raadsel van een heel ander caliber zijn de koekjes van Last Crumb, die voor 150 euro over de toonbank gaan.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Dat een pakje van twaalf artisanale cookies meer kost dan een pak uit de supermarkt, kunnen we begrijpen. Dat je daar het dubbele bedrag of zelfs meer voor over hebt, ook. En we zijn grote voorstanders van het steunen van lokale ondernemers. Maar Last Crumb gaat nog enkele bruggen verder.

Het merk van Derek Jaeger en Alana Arnold ontstond in 2020 en staat bekend om z’n artisanale koekjes, die elke week in beperkte oplage te koop zijn. Sinds het ontstaan van Last Crumb was er meteen al sprake van een wachtlijst, wat je misschien zal verbazen, maar wat uitgelegd kan worden door de slimme marketing van het bedrijf, dat de koekjes als een exclusief goed op de markt zet. Een oog voor esthetiek, een vlotte pen en een goede camera: meer heb je blijkbaar niet nodig om je rijk te bakken.