WTF! Mercedes ramt SUV in New York om 20.000 dollar te stelen (video)

Het lijkt wel een scène weggeplukt uit de videogame ‘GTA’ of de film ‘Fast and Furious’: dieven die een grijze Toyota rammen, vervolgens de bestuurder onder bedreiging laten uitstappen en aan de haal gaan met 20.000 dollar. Maar dat is wel exact wat er zich vorige week in New York afspeelde voor de ogen van talloze nietsvermoedende voorbijgangers.

Foto Twitter / @abhijitmajumder & @ViralNewsNYC
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vorige week reed een zwarte Mercedes opzettelijk in op een grijze Toyota RAV4, om die laatste vervolgens klem te rijden. Op de beelden is te zien hoe de bestuurder van de Mercedes uitstapt en met een zwart voorwerp op de ruiten van de Toyota begint te hameren. Het hele voorval deed zich voor in de buurt van de Upper East Side van de miljoenenstad.

View post on Twitter

Toeschouwers van het tafereel roepen op dat moment: «Hij heeft een pistool!» Daarop stapt ook de 55-jarige bestuurder van de Toyota uit, met beide handen in de lucht. Vermoedelijk heeft ook hij het pistool in de handen van de overvaller gezien. Die grist een zakje uit de Toyota, om ten slotte met gierende banden, maar zonder bumper, weg te rijden.

View post on Twitter

De politie heeft de zwarte Mercedes ondertussen al kunnen lokaliseren, maar van de verdachten is voorlopig nog geen spoor. Volgens bronnen binnen de politie bevat de buit van de overvallers 20.000 dollar in cash geld. Bij de diefstal zijn geen gewonden gevallen.

WTF

meer WTF