WTF. Politie van Rome pakt man op die verdacht wordt van moord op drie vrouwen (foto’s)

In de Italiaanse hoofdstad Rome heeft de politie een man opgepakt die verdacht wordt van de moord op drie prostituees. Dat meldt de politie zaterdag. Het zou gaan om een 51-jarige Italiaan.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In Rome werden deze week drie vrouwzn dood aangetroffen in de wijk Prati, het gaat om sekswerkers. Een Chinese vrouw werd door een portier gevonden op de overloop van een appartement. Ze was naakt en zat onder het bloed. Binnen in het appartement werd een tweede Chinese vrouw gevonden, die ook was doodgestoken. Een paar straten verderop werd een transseksuele vrouw doodgestoken. Zij zou uit Colombia komen.

Strafblad

De politie hield een klopjacht op de dader en dat resulteerde zaterdagochtend in een arrestatie. Volgens het Italiaans persbureau ANSA zou het gaan om een 51-jarige Italiaan. Hij zou een strafblad hebben rond drugsdelicten. De politie bevestigt de arrestatie, maar wil niet meer details geven. Volgens verschillende media herinnert de man zich enkel dat hij in het huis was met de Chinese vrouwen en dat hij één van de vrouwen neerstak met een mes in haar keel. Daarna zou hij een black out hebben gekregen.