WTF. Reiziger laat koffer met schedel van dolfijn achter op luchthaven

De Amerikaanse autoriteiten hebben de schedel van een jonge dolfijn teruggevonden in een zak op de luchthaven van Detroit. Dat zegt US Customs and Border Protection in een persbericht. Het incident wordt nu onderzocht.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Tijdens een routinescreening op Detroit Metropolitan Airport werd de griezelige ontdekking gedaan. In een zak vonden Amerikaanse autoriteiten de schedel van een jonge dolfijn terug. De zak was aangekomen op de luchthaven zonder zijn eigenaar.

«Na verder onderzoek bleek dat de schedel afkomstig was van een jonge dolfijn», klinkt het in het persbericht.

«Het bezit van wilde dieren, vooral die van beschermde dieren, is verboden», zei Robert Larkin, de directeur van de luchthaven, in een verklaring. «We nemen de smokkel van wilde dieren serieus en werken nauw samen met onze federale partners bij de US Fish and Wildlife Service om wilde dieren en hun habitat te beschermen.»

Handbagage loopt uit de hand

De laatste tijd worden er wel meer bizarre ontdekkingen gedaan in koffers. Recent werd nog een Boa Constrictor teruggevonden in de handbage van een vrouw. In november nam iemand een levende kat mee in zijn handbage naar de JFK Airport in New York City.