WTF! Studente verklapt gênante ervaring: «Bleek dat hij mijn professor was» (video)

Een Amerikaanse studente maakte onlangs wel iets heel gênants mee. Ze had nooit verwacht dat haar professor degene was die een tijdje eerder een behoorlijk bizar verzoek had...

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De studente doet haar verhaal voor de camera van TikTokker Suleyman Dolaev. Afgelopen zomer sprak ze naar eigen zeggen af met een sugar daddy. «Hij wilde me 10.000 dollar geven als ik op zijn gezicht zou plassen. Ik ging ermee akkoord en kreeg het geld. Toen ik thuiskwam, heb ik hem geblokkeerd en hem sindsdien niet meer gehoord», vertelt ze.

Onaangename verrassing

Even makkelijk geld incasseren, zal ze gedacht hebben. Tot het nieuwe schooljaar begon. «Twee maanden later had ik mijn eerste les aan de universiteit. Bleek dat hij mijn professor was...», zucht ze.

Hilariteit

Het filmpje ging viraal en werd inmiddels al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Zowat iedereen ligt in een deuk. «Dat worden goede punten dit jaar», «Wat leven we toch in een kleine wereld», en «Oh nee, ik zou door de grond zakken van schaamte», klinkt het onder meer in de reacties.