Zonnebadende meisjes betrappen pervert op heterdaad: «Verwijder meteen die foto’s van ons» (video)

Een groep moedige meisjes heeft een man geconfronteerd met de foto’s die hij stiekem van hen had gemaakt terwijl ze aan het zonnebaden waren. De meisjes betrapten de pervert op heterdaad en legden zijn gegeneerde reactie vast op beeld.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie online
Leestijd 2 min.

De poplaire TikTokster @maiphammy en haar vrienden lagen rustig te zonnebaden toen ze plots in de smiezen kregen dat een man hen begluurde. Erger nog: de man nam ongevraagd foto’s van de 18-jarige meisjes. Die lieten zich niet uit hun lood slaan en stapten op de pervert af, ook zij met hun smartphone in de aanslag.

«Excuseer, ik zou het echt appreciëren als je de foto’s van ons zou verwijderen», horen we een van de meisjes zeggen. De zichtbaar verraste man ontkent eerst dat hij de meisjes stiekem heeft gefotografeerd, en probeert hen te misleiden door hen het mapje van zijn ‘favoriete’ foto’s te laten zien, in plaats van zijn gewone ‘camera roll’. De dames laten zich echter niet in de luren leggen en eisen dat de man meteen de foto’s verwijdert. «Ja, mevrouw», zegt de pervert met zichtbaar trillende handen, om vervolgens zijn gsm weer weg te leggen. «Nee, verwijder ze nu meteen», zegt een van de meisjes, waarna de man schoorvoetend gehoorzaamt. Op zijn beeldscherm zien we hoe de man door tientallen foto’s en zelfs video’s van het groepje in bikini scrollt, terwijl hij ze één voor één verwijdert.

In de reacties klinkt er unaniem lof voor de moedige meisjes. De man krijgt daarentegen de wind van voren. «Hij is waarschijnlijk bang omdat hij nog veel foto’s van andere meisjes heeft», leest een veel gelikete reactie.