Zwangere vrouw krijgt kritiek van gynaecologe op ‘ongepast’ ondergoed: «Echt gebeurd!»

Een Britse vrouw kreeg onlangs een opvallende opmerking van haar gynaecologe. Die ergerde zich immers aan het feit dat de vrouw een string droeg tijdens de consultatie.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Kyra, is in verwachting van haar eerste kindje en had onlangs een afspraak bij haar gynaecologe. De 21-jarige blondine droeg een string, maar stond daar niet echt bij stil. Toen ze door de gynaecologe onderzocht werd, maakte die echter duidelijk dat een string nogal ongepast is. «’Je moet een normale, stevige onderbroek dragen’, zei ze. Echt gebeurd!» , vertelt ze op TikTok.

Verbaasde reacties

Het filmpje werd al meer dan 500.000 keer bekeken en zorgt voor behoorlijk wat verontwaardiging. «Ik zie het probleem niet... Draag waar je je goed bij voelt», «Hahaha, ik heb tijdens mijn volledige zwangerschap strings gedragen», «Ik ben ooit eens vergeten ondergoed aan te doen toen ik naar de gynaecoloog moest. Ik schaamde me zo», en «Ik ben vroedvrouw. Je mag dragen wat je wil. Wat een onbeschofte gynaecologe», klinkt het onder meer in de reacties.