'Callboys' krijgt Nederlandse remake

Het Nederlandse productiehuis Vincent TV Productions heeft de rechten van Woestijnvis gekocht om een remake te draaien van ‘Callboys'. Eerder raakte al bekend dat de reeks in ons land een tweede seizoen krijgt. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

De remake staat wel nog in zijn kinderschoenen, want het productiehuis moet nog op zoek naar een zender om het programma over de gigolo's uit te zenden. "We mogen natuurlijk niet te vroeg juichen, eerst moet een zender haar krabbel op papier zetten. Maar we twijfelen er niet aan dat dat zal lukken", zegt Woestijnvis in kranten van Mediahuis.

Verhaallijn

Volgens bedenker en regisseur Jan Eelen blijft de verhaallijn grotendeels hetzelfde. "Ik hou bovendien een oogje in het zeil zodat de toon goed zit. Onze noorderburen gaan meer open-minded om met seks dan hier, maar het zal er niet plots explicieter aan toegaan. 'Callboys' draait meer om emotie en vriendschap dan om seks." Dennis van de Ven zal de regie op zich nemen.

Eerder raakte al bekend dat de serie over Jay Vleugels, Devon Macharis, Wesley Biets en Randy Paret in eigen land een tweede seizoen krijgt.

Media

meer Media

Spotlight

meer Spotlight