Charlize Theron doet boekje open over haar drugsverleden

Toen Charlize Theron jonger was, was ze niet vies van cocaïne en XTC. Dat heeft de 41-jarige actrice verteld in de radioshow van Howard Stern.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

"Ik heb veel geëxperimenteerd", gaf de Zuid-Afrikaanse blondine toe. "Ik was altijd bang om iets mis te lopen. Met XTC heb ik een fantastische tijd beleefd, maar na een tijdje was het klaar. De ene dag functioneerde ik prima, de volgende kon ik niet meer van de bank afkomen. Toen ik 30 werd dacht ik: ik ben hier f*cking klaar mee."

Ondertussen leidt de Oscarwinnares een rustiger leventje. "Ik kan het ook niet meer. Als ik wiet rook bijvoorbeeld, dansla ik helemaal dicht." Naar eigen zeggen kruipt ze om 20u45 onder de wol en staat ze om 6u30 opnieuw op, onder meer om de lunchboxes voor haar kinderen te maken.

Media

meer Media

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight