Verdachte opgepakt na vondst van drie doden op straat in Nottingham: «Afschuwelijk en tragisch»

In het centrum van de Engelse stad Nottingham zijn dinsdagochtend drie doden aangetroffen. Een 31-jarige man is opgepakt, meldt de politie in een persbericht. Eerder hadden Britse media gemeld dat enkele straten in het centrum van de stad waren afgezet vanwege een «ernstig incident».

door
Belga
Leestijd 1 min.

De politie kreeg om 4 uur een oproep dat twee mensen dood waren aangetroffen op straat in Ilkeston Road. Daarna kregen de agenten een oproep dat in Milton Street een bestelwagen drie mensen had proberen omver te rijden. De drie krijgen verzorging in het ziekenhuis. In Magdala Road is dan weer een derde dode aangetroffen.

«We vermoeden dat deze drie incidenten met elkaar verband houden», aldus politieverantwoordelijke Kate Meynell. Ze merkt in een persbericht op dat het onderzoek zich nog in een vroeg stadium bevindt. «Een team van speurders probeert vast te stellen wat precies is gebeurd.» Meynell noemde het incident «afschuwelijk en tragisch».

Verdachte

De politie pakte een 31-jarige man op. Hij wordt verdacht van moord en zit in politiehechtenis. Verdere details over de verdachte geeft de politie nog niet.

In het stadscentrum blijven zes straten afgesloten voor het verkeer, in het belang van het onderzoek.