Verklapte Kourtney Kardashian wanneer ze moet bevallen? Fans denken van wel

Fans van Kourtney Kardashian zijn door het dolle heen: de realityster heeft op Instagram namelijk een hint geplaatst over haar bevallingsdatum en ze zijn ervan overtuigd dat ze nu weten wanneer Kourtney moet bevallen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De hint zat verscholen in het onderschrift van een post. Kourtney deelde enkele kiekjes van een fotoshoot en schreef in de caption: «Een blik achter de schermen van mijn nieuwe Lemme Glow gummies campagne (ik moest een babybuikje van vijf maanden verbergen op de set).»

Kourtney’s fans maakten snel de rekensom: «Als ze haar buikje van vijf maanden nog steeds verborgen hield voor het publiek, kunnen we aannemen dat ze minstens zolang zwanger was toen ze haar zwangerschap aan de wereld onthulde - dit betekent dat ze waarschijnlijk begin-medio oktober uitgerekend is,» deelde iemand op een populair forum. «Spooky baby», reageerde iemand anders.

Operatie

Kourtney verwacht het kindje samen met haar echtgenoot Travis Barker, drummer van de band Blink-182. Begin september werd Kourtney nog opgenomen in het ziekenhuis om een foetale operatie te ondergaan. «Ik zal mijn geweldige artsen voor altijd dankbaar zijn voor het redden van het leven van onze baby», schreef de realityster achteraf op Instagram.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be