Kourtney Kardashian verloor bijna haar baby: «Ik ben mijn artsen eeuwig dankbaar»

Kourtney Kardashian heeft met spoed een foetale operatie ondergaan om haar baby te redden. Dat vertelt ze op sociale media. «Ik denk niet dat iemand die niet een soortgelijke situatie meegemaakt heeft, dat gevoel van angst kan begrijpen.» Haar echtgenoot, Travis Barker, hervat intussen zijn tournee van Blink-182.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Belgische fans van punkgroep Blink-182 maakten zich al enkele dagen ongerust. Travis Barker, de drummer, had halsoverkop enkele optredens geannuleerd vanwege dringende familiekwesties. Nu blijkt dat Barker zijn vrouw Kourtney Kardashian moest bijstaan. Zij werd opgenomen in het ziekenhuis om een foetale operatie te ondergaan.

Angst

In een bericht op Instagram geeft de 44-jarige influencer meer uitleg. «Ik zal mijn geweldige artsen voor altijd dankbaar zijn voor het redden van het leven van onze baby», schrijft ze. «Ik ben mijn man eeuwig dankbaar, die zijn tour onderbrak om bij mij te zijn in het ziekenhuis en daarna voor mij te zorgen. Mijn rots in de branding. En aan mijn moeder: bedankt om mijn hand vast te houden doorheen al dit.»

De operatie liet een blijvende indruk na. «Als iemand die in het verleden drie erg gemakkelijke zwangerschappen heeft gehad, was ik niet voorbereid op de angst die je voelt wanneer je moet spoed een foetale operatie moet ondergaan. Ik denk niet dat iemand die niet een soortgelijke situatie meegemaakt heeft, dat gevoel van angst kan begrijpen. Ik heb een nieuw begrip en respect voor mama’s die voor hun baby’s hebben moeten vechten tijdens de zwangerschap.»

Intussen stelt Kourtney Kardashian het goed: «Met mijn zoon in mijn buik het ziekenhuis veilig en wel uitwandelen, was de grootste zegen.»De geboorte van hun kind is uitgerekend voor midden oktober.

Blink-182 gaat door

Travis Barker heeft intussen aangekondigd dat het langverwachte optreden van de groep in het Antwerpse Sportpaleis zal vrijdag wel degelijk plaatsvinden. «Ik vloog naar huis voor een levensbedreigende spoedoperatie voor onze baby, waarvoor ik zo dankbaar ben dat die goed is verlopen», aldus Barker op X, het vroegere Twitter. «De tour hervat vrijdag.»

De iconische punkgroep zit midden in zijn grootste wereldtournee, dertig jaar nadat de band het levenslicht zag in San Diego. De driekoppige band is bekend van liedjes zoals ‘All The Small Things’ en ‘What’s My Age Again’. Voor het eerst in een decennium ging het trio bovendien de studio opnieuw in. Een nieuwe single komt uit op 14 oktober, gevolgd door een tiende album.

Blink-182 trad voor het laatst op in België op Rock Werchter in 2017.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be