Clowns, snelheidsduivels en Star Trek-fans: de vier raarste datingsites

De zoektocht naar de liefde, het is zoals een tweede chocolade moelleux na een zevengangenmenu. Het verstand zegt "nee", maar het lichaam zegt "ja, aub, geef me meer". Om je hartje een handje te helpen, hebben we de vier raarste datingsites opgelijst.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

'Can't buy me loooove'. Het gekweel van Paul McCartney en zijn Liverpoolse kompanen zijn we ondertussen wel beu gehoord, maar er gaat een kern van waarheid in schuil. Liefde kan je niet kopen, je moet het vinden. Nu dat Tinder op de terugweg is van zijn piek, is het eens handig om andere horizonten op te zoeken. Niet perse de meest populaire, maar je moet gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Ros geboren is allesbehalve verloren

Venetiaanse blonde medemensen, jullie rijk is gekomen. Wend je als de bliksem tot shagaginger.com en vind de vuurtoren van je leven. Je moet zelfs zelf geen lichtgevende haardos hebben om je in te schrijven. Een gegronde interesse in een in brand staande schuur is meer als voldoende.

The Fast & The Furious

Iemand die alles snel wil handelen is meestal geen gegeerd goed op de vrijgezellenmarkt, maar iedereen heeft recht op zijn eigen keuze. Supercardating.com match eigenaars van snelle sportwagens aan mensen die houden van het getril en geschreeuw van het betere motorwerk.

Kiss long en prosper

Elke Vulcan heeft een Spock nodig. Daarom zoekt trekpassions.com de perfecte lover voor elke sci-fi-liefhebber. Is het huidig uiterlijk slechts een omhulsel voor je innerlijke alien of spendeer je de helft van je werkdag dagdromend in Middel-Aarde? Het maakt niet uit, want samen geeken is leuker dan alleen.

Wie het clownsschoentje past

Het perfecte verjaarsdaggeschenk voor de een, de oorzaak van levenslange trauma's voor de ander. Clowns lokken heel diverse reacties uit bij mensen en dat is ook voor hen niet altijd even gemakkelijk. Soms hebben ook zij zin in een goede babbel zonder dat ze tussendoor constant ballondieren moeten draaien. De oplossing is te vinden op clowndating.com en clownpassions.com.

De griezelige websites stellen zich open voor clowns, fans van clowns en mensen die willen praten over clowns. De omschrijving gaat als volgt: "Het is niet leuk om liefde te zoeken als je een clown bent. Achter de make-up en de rode neus gaat een eenzaam hart schuil. Clowns zijn unieke entertainers, geprezen door vele en gehaat door sommigen".

Foto Pixabay

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight