CUTE! Je kan je mondmasker nu matchen met je hond

Dit jaar, 2020, zal voor altijd in onze herinnering gegrift staan als het jaar waarin we te kampen kregen met het coronavirus. Het jaar waarin social distancing het nieuwe normaal werd. Het jaar waarin we van masker wisselden zoals van onderbroek. En in zo'n geval is het natuurlijk ook belangrijk om aandacht te besteden aan dat masker.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

De afgelopen maanden kon je op het internet en in de winkelrekken al tal van opties spotten. Speciale modellen, gedetailleerde opdrukken - nu eens grappig, dan weer esthetisch verantwoord - je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Bandana

Maar iets waar wij zelf nog niet hadden bij stilgestaan, is het feit dat je je mondmasker ook kan matchen met je hond. Althans, niet met je hond op zich, maar met het sjaaltje dat hij of zij draagt. Dat is nochtans precies wat StitchyStitchDesigns op Etsy aanbiedt. Of je nu kiest voor een opdruk met polkadots, tie-dye of aardbeien: het kan allemaal. Bovendien kan je ook nog eens de eerste letter van je huisdier erop laten drukken, zodat je echt over een gepersonaliseerd setje beschikt. Voor een gepersonaliseerde bundel met mondmasker en bandana betaal je zo'n 17 euro, dus de prijs valt ook nog eens heel erg mee. Als we de reviews mogen geloven, zijn hondenbaasjes alvast erg enthousiast over hun aankoop!