Datingsite koppelt Disney-fans

Koester je onrealistische verwachtingen op liefdesvlak? Dan is de kans groot dat je in je kindertijd te vaak naar Disney gekeken hebt. Gelukkig is er nu MouseMingle.com, een soort Tinder voor Disney-fans.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Als je je prins op het witte paard nog niet tegen het lijf gelopen bent, kan je je zoekradius gemakkelijk uitbreiden via het internet. Seks- en datingsites vindt je net zoals mensen in alle vormen en maten. Maar MouseMingle.com spant toch wel de kroon.

Dankzij de online matchmaker vind je in een handomdraai jouw ultieme Mickey Mouse. Naast normale criteria zoals leeftijd en geslacht, kan je aparte filters instellen om te matchen met je favoriete Disney-personage. Wie beweerde er nu ook alweer dat de meeste dromen bedrog zijn?

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight