Dit hotel in Londen is letterlijk schitterend

Wie een zwak heeft voor feestelijke glitters en fonkelende parels, kan best een citytripje naar Londen boeken. In de Britse hoofdstad kan je namelijk verblijven in een glitterhuis. Hou alvast jullie zonnebril bij de hand, want het verblijf is letterlijk oogverblindend. 
door
tanne.somers
Leestijd 1 min.

Als we op vakantie gaan, hebben we graag dat alles piekfijn in orde is. In ons verblijf mag geen vuiltje te vinden zijn en alles moet blinken. Dat heeft dit hotel in Londen als geen ander begrepen. De hele woning schittert écht en wordt 'House of Sparkle' genoemd.

Shine bright like a diamond 

Het huis bestaat uit 100 kilogram glitters, 36.000 gouden pailletten en 52.000 glinsterende bolletjes. De badkamer is glimmend roze en de slaapkamer kleeft vol met gouden en zilveren pailletten. Het glitterhuis is een samenwerking tussen Booking.com en designer Christian Cowen. "De inspiratie voor dit project haalde ik bij mijn laatste collectie", vertelt Cowen aan de lokale pers. "Die draaide rond glitter, glamour en drama." Wie een nachtje in dit glanzende paradijs wel ziet zitten, kan terecht op Booking.com. De prijzen liggen rond de 100 euro per nacht, inclusief een schitterend hapje en drankje bij aankomst.

Foto Booking.com

Foto Booking.com